Ajtó, ablakcsere folyamata

Felmérés – tervezés | Beszerzés | Nyílászárócsere | Helyreállítás – átadás

Felmérés

Az első lépés az ingatlan nyílászáróinak felmérése. Budapest területén István vagy Krisztián díjmentesen megy ki Önhöz és méri fel az árajánlathoz és az ablakcsere tervezéséhez szükséges adatokat.

Felmérés előtt vagy után irodánkban kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb fa-, műanyag- vagy fém nyílászárót akár több színvariációban.

Beszerzés

A megrendelést követően terméktípustól függően 2-8 héten belül érkezik meg raktárunkba a megrendelt áru. Komplett fejújítás vagy új ház építése esetén érdemes a munkafolyamatok tervezésénél ezt a gyártási időt figyelembe venni.

Nyílászáró csere

Az ajtó, ablak beérkezése után előre egyeztetett időpontban megkezdődhet az ablakcsere. Bontásnál különösen ügyelünk a falak, vakolat épségének a lehető legjobb állapotban való megőrzésére. Ennek eredményessége nagyban függ a vakolat korától és minőségétől,éppen ezért rossz állapotú, ázott falak esetén fontos kalkulálni az esetleges helyreállítással. Nyílászárónként körülbelül 1 órával lehet számolni a bontás-beépítést, de speciális estekben hosszabb időt is igénybe vehet.

Helyreállítás – átadás

Az utolsó lépés a beépített ajtók, ablakok szerelési- (purhab-) hézagainak letakarása. Ez történhet műanyag öntapadós takaróléccel ami természetesen azonos az ablak színével,vagy gipszkartonozással, vakolással, mely esetben a helyreállítás festés előtti állapotra történik. Legvégül pedig szilikonnal vízzárást hozunk létre a párkány illesztésénél. Igény esetén a keletkezet törmelék elszállítására van lehetőség.

Felmerülő kérdései esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Felmérés kérés
Munkatársunk a megadott telefonon fogja keresni Önt a felmérés pontos időpontjának egyeztetéséhez