A Ricsi-Kriszt Kft. története

Családi vállalkozásunk 1993-ban alakult, egy jól prosperáló generál kivitelezői vállalkozás kedvező áru anyag kiszolgálása érdekében. Ebből adódó termékismeretekkel és kapcsolatrendszerekkel felvértezve nyitott meg ezzel egy időben a nyílászáró minta stúdió és a megrendelő iroda, a lakossági kiszolgálás minél kedvezőbb áru, megbízható minőségű ajtókkal, ablakokkal való kiszolgálására. Ezen alapelvek vezérlik ma is működésünket. A Ricsikriszt kft. egy családi vállalkozás, ami a generál kivitelezés nyugdíjba vonulása után, a cég nevét képviselő két, ma már kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező ifjú közreműködésével folytatódik tovább.

Nálunk elsőrendű szempont a pozitív hozzáállás, minőség, precizitás, magas színvonalú szakmai tudás, probléma megoldás. Beszállító partnereinktől is ugyanilyen hozzáállást várunk el.

Vállalkozásunkban fontos szerepet kap az innováció, a felgyorsult technológiai fejlesztések a lehető leghamarabb bekerülnek a termékpalettánkba. Ebből adódóan ajtó, ablak választékunkban megtalálhatóak a legújabb hő- és hangszigetelő megoldásokon át a legújabb árnyékolástechnikai termékeken túl bármi, ami a nyílászárókhoz tartozik.